HU
DE
 
székhely:
2086. Tinnye, Honfoglalás u. 43.
telefon:
+36-20-914-1703
fax:
+36-26-335-101
e-mail:
info@sylverclean.hu
web:
www.sylverclean.hu 
Cégbemutató

Engedje meg, hogy az alábbiakban bemutassam Önnek cégünket.

SYLVER CLEAN Szolgáltató Kft. 2009-ben alakult, dolgozóink jól képzettek, megbízható és magas színvonalú munkát végeznek. A jelenleg napi rendszerességgel takarított több ezer négyzetméteres területeink változatossága és a megbízóik által támasztott magas követelményszintnek való megfelelés egyre magasabb és magasabb minőségi munkára ösztönözi cégünket.

A megbízóink, számára is rendkívül fontos a megbízhatóság, a versenyképes ár és a napi munkánk során felmerülő problémák rugalmasan kezelése. A szerződések megkötésekor és a napi együttműködés során igyekszünk a lehető legnagyobb rugalmasságot tanúsítani, valamint a felmerülő igényeiket maradéktalanul kielégíteni. Megbízhatóságunkat mi sem jelzi jobban, hogy 2009-es tevékenységkezdésünk óta nem veszítettünk szerződéses partnert.

A napi takarítások mellet vállalunk eseti nagytakarításokat, építkezés, felújítás utáni nagytakarítást, kertápolást, hó eltakarítást, csúszásmentesítést, jól képzett csapat áll rendelkezésre ablaktakarításra és alpintechnikás munkákra is. Bővebben tájékozódhat mindezekről a szolgáltatások menüpontban.
Amennyiben felkeltettük figyelmét, kérjen tőlünk árajánlatot! A helyszíni felmérés és az egyedi igények figyelembe vételével díjmentesen elkészítjük Önnek.


Remélem cégbemutatónk elnyerte tetszését és mihamarabb megbízóink között üdvözölhetjük.